Histamine Intolerantie de Baas in 8 stappen

Welkom bij dit programma waarbij je alles leert over histamine intolerantie! Ik ben echt heel erg blij dat je de keuze hebt gemaakt om je tijd te investeren in de kennis die je hier op gaat doen. Als je dit programma hebt doorlopen zul je niet alleen jezelf en je lichaam beter kennen, maar je hebt waarschijnlijk meer kennis van zaken over histamine dan je huisarts of andere reguliere behandelaars.

De opzet van dit programma is om stap-voor-stap alle mogelijke en meest voorkomende oorzaken te bestuderen. Is het op jou van toepassing of niet en wat kun je er aan doen? Je ziet het allemaal in dit programma.

Wil je het programma goed doorlopen en jezelf echt helen, dan heb je daar tijd voor nodig. Er is aan dit programma dan ook geen tijdslimiet. Tijdens het doorlopen van de verschillende stappen worden er ook onderzoeken aangeraden, ik kan je van harte aanbevelen deze ook te laten uitvoeren als je denkt dat ze bij jou van toepassing zijn. Je kunt dan doelgericht je plan trekken en werken aan herstel. Soms kan het een paar weken tot een maand duren voordat je een uitslag hebt. Of de opdrachten duren een paar weken, zoals de leverontgifting. Dus zoals gezegd, neem de tijd. Je hebt ook niet één maand histamine intolerantie gekregen, dus je kunt er ook niet in één maand vanaf komen.

Het programma bevat veel theorie, helaas is het niet anders, histamine intolerantie is niet een aandoening met maar één oorzaak, het is een symptoom van vele verschillende oorzaken. Daarom is het zo belangrijk jezelf goed te informeren.

Dit programma is ook geschikt voor therapeuten en artsen die hun patienten beter willen informeren over histamine intolerantie.

Ieder hoofdstuk, iedere stap, bestaat uit 3 of 4 lessen en één of meerdere opdrachten.

Heb je vragen of wil je je ervaringen delen, dan kan dit op het verborgen forum die alleen toegankelijk is voor deelnemers van de cursus.

Klik hier om naar het forum te gaan.

Ik kijk hier meerdere malen per week op om de vragen te beantwoorden.

Voor directe vragen over het programma kun je me een mail sturen via de website.

Heel veel succes met dit programma, op naar een laag  histaminegehalte!

Liefs,

Lisa Goudzwaard

 

Volg deze cursus (knop)

1 gedachte op “Histamine Intolerantie de Baas in 8 stappen”

  1. Beste Mar, in de aankoop email zie je een link, als je dit aanklikt kom je op de online cursus.
    Stuur me anders een email met wat je precies ziet als je de link aanklikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.